Kuviomerkinnät näkyvät kaukaa

Toteutamme kuviomerkinnät toiveidesi mukaan. Olemme kuvioineet mm. leikkialueita, koulujen pihoja, pysäköintialueita ja jopa kokonaisia asuntokortteleita. Palvelun aloitti tanskalainen yhteistyökumppanimme ja me olemme tuoneet sen Suomeen.

Kauniita visuaalisia pintoja

Kuviomerkinnöillä voi elävöittää ikäviä asfalttialueita, kuten sisäpihoja, koulupihoja, leikkialueita ja muita yleisiä tiloja. Käytettävissämme on hyvin laaja valikoima eri värejä ja pinnoitemateriaaleja.

Uskomme voivamme toteuttaa villeimmätkin ideat. Muuta koulupiha iloiseksi leikkialueeksi tai tuo yrityksesi tuotemerkki esiin jo pysäköintialueella. Suunnittelijoidemme avulla autamme sinua tekemään asfalttialueesta elävää ympäristöä meidän kaikkien iloksi.

Luovia mahdollisuuksia

Kuviomerkinnät avaavat uusia mahdollisuuksia arkkitehdeille, maisema-arkkitehdeille ja muille taiteilijoille, jotka haluavat käyttää luovuutensa laajemmin. Puhumattakaan siitä ilosta, jota ne tarjoavat päivittäin alueiden käyttäjille.

Meidät on tunnettu perinteisten tiemerkintöjen tiennäyttäjänä jo vuosikymmeniä. Korkeatasoisella ammattitaidolla ja huolellisella tekemisellä vastaamme koko projektista ideoinnista toteutukseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kerro meistä kavereillesi

kuviomerkintä

  • rala-pätevyys